english
Green Screen Black Screen White Screen ( 2016)
concept: Tungsten Pro
client: Tungsten Pro
production: Hortense Lauras

Tungsten opent eigen studiocomplex onder de rook van Amsterdam

 Sinds april van dit jaar heeft Tungsten, ontwerper en producent van audiovisuele content sinds 1991, een eigen filmstudio in landelijk Broek in Waterland, zes kilometer ten noorden van Amsterdam. Van de hectiek van de stad naar de rust van de polder: hooguit een kwartier met de bus, met de auto nog minder. En er is nog legio parkeerruimte ook.

 Een voormalige vleeshal werd de afgelopen maanden getransformeerd tot een volledig geoutilleerde studio, bestaande uit drie ruimtes van ca. 200m2 elk, waarvan één uitgerust met een green screen. Vanaf de opening in april wisten diverse partijen al de weg te vinden naar Tungsten Studio, dat bovendien over kantoorruimte, kleedkamers en een douche beschikt. Producent Talpa maakte opnamen voor het tv-programma Dance Dance Dance van RTL4. De Gerrit Rietveld Academie bracht er haar jaarlijke filmworkshop onder. Het Fotomuseum Rotterdam hield er zijn presentatie voor het Parademuseum. De Broekse Kunstroute vond er onderdak en in het eerste weekend van juni werden er afleveringen van de nieuwe misdaadserie Out for Vengeance, True Spirit opgenomen.

 Tungsten Studio biedt een brede waaier van mogelijkheden onder één dak. Van opbouw tot repetities tot opnamen. Van kunst tot commercie (en alles daartussenin). Een plek waar makers én bedenkers, meesters én leerlingen, samen aan de slag kunnen.

Voor meer info en boekingen:   www.tungstenstudio.nl    |    www.tungsten.nl

 

CONTACT

020-4181448 of 06-53 615 815 of studio@tungsten.nl

 

ProjectsbbbProjects
ClassicsbbbClassics
InspirationbbbInspiration
StudiobbbStudio
AboutbbbAbout
ContactbbbContact
LoginbbbLogin
texttext
photographyphotography
videovideo